Nepangkeun

Mingxi Lampu & Lampu Co, Ltd mangrupikeun perusahaan anu terlibat dina panilitian sareng pamekaran lampu LED. Perusahaan gaduh 20 taun sajarah sareng pangalaman anu sugih. Perusahaan kasebut nyaéta produsén pangheulana terlibat dina produksi sumber lampu COB LED, ayeuna, éta museurkeun kana COB-Kapadhetan tinggi, produk high-efisiensi luhur. Pangwangunan sareng produksi, ngagaduhan reputasi anu luhur di industri, produk na mahal-mujarab, stabil sareng dipercaya, produkna utamina kanggo ruangan, seueur dianggo di lampu bumi, lampu komérsial, lampu luar sareng aplikasi pencahayaan sanésna. Kalayan filsafat bisnis ngeunaan kualitas sareng jasa pikeun salamet perusahaan, kami parantos kéngingkeun pangakuan sareng dukungan para nasabah kami. Pausahaan daék gawé babarengan anjeun pikeun ngahontal kaayaan win-win sareng dilegakeun ka hareup.

deui

Taroskeun ka kami

Mingxi Lampu Co, Ltd

Ngaran: Xie Sheng

Telepon: 0760-23616658

Alamat: 20, Shoude Road, Guzhen Town, Zhongshan City, Guangdong Province

Website: https://www.do35.com/com/minnce/

deui

Ninggalkeun pesen

Global Site:
}