Babagan kita

Mingxi Lampu & Lampu Co, Ltd yaiku perusahaan sing melu riset lan pangembangan lampu LED .. Perusahaan iki duwe pengalaman sejarah lan 20 taun kanthi sukses.Ing perusahaan kasebut minangka produsen paling awal sing melu produksi sumber lampu COB LED Saiki, iki fokus ing produk High-Kapadhetan, produk high-efficiency dhuwur. Pangembangan lan produksi, nduwe reputasi sing dhuwur ing industri, produk sing larang regane, stabil lan dipercaya, produk utamane kanggo ruangan, digunakake ing ruangan omah, lampu komersial, lampu ruangan lan aplikasi lampu liyane. Kanthi filsafat bisnis babagan kualitas lan layanan kanggo kaslametanane perusahaan, kita wis entuk pangakuan lan dhukungan para pelanggan.Profonen wis kerjo bareng karo sampeyan kanggo nggayuh kahanan win-win lan nggedhekake masa depan.

Liyane

Hubungi kita

Mingxi Lampu Co, Ltd

Jeneng: Xie Sheng

Telpon: 0760-23616658

Alamat: 20, Shoude Road, Guzhen Town, Zhongshan City, Guangdong Province

Situs Web: https://www.do35.com/com/minnce/

Liyane

Pesen

Global Site:
}